Spreekbeurten in Nederland (September 2011)

Eind september ben ik kort in Nederland voor twee openbare spreekbeurten: een naar aanleiding van mijn in mei 2012 te verschijnen boek "Media Life" (bij uitgever Polity Press) over ons leven in media, en een lezing als aftrap voor het werk aan een nieuw boek, eveneens uitgegeven door Polity Press (en vooralsnog op de rol voor 2014), met de titel "Beyond Journalism":

Woensdag 21 september, in Villa De Vier Jaargetijden te Tilburg: symposium ‘Sociale media, de journalistiek en de beroepsethiek’ (met aansluitend afscheidsreceptie Huub Evers; Huub was nog mijn docent ethiek toen ik van 1988-1992 student op de Tilburgse journalistenopleiding was). Het symposium start om 14:45 uur en mijn bijdrage begint om ongeveer kwart over drie. Meer informatie bij Villamedia.

Donderdag 22 september, in de Lawickse Allee 13 (LA13) van de Universiteit Wageningen in het kader van de Studium Generale. Mijn presentatie (een voorbeeld van eerder dit jaar is te zien op Slideshare) start om 20:00 uur. Dit is de eerste in een serie lezingen naar aanleiding van de documentaire "iPhone iPod I am" van IJsbrand van Veelen, waar ik een bijdrage aan mocht leveren.